Dagens citat: " Apropå omdömen, mätningar och betyg: En gris blir inte fetare av att man väger den gång på gång." (Hans i DN)

  Det har varit några hektiska veckor.   Ny kund till att börja med – ett mycket roligt uppdrag men roliga uppdrag tar alltid en himla massa tid tyvärr. Bättre för plånboken är att köra på rutin. Men vad är en stinn plånbok mot en fattig men lycklig kulturarbetare – blott inget!   Och så […]

 

  

Bild: stock.xchng

 

Det är oerhört populärt att arbeta ämnesövergripande idag. Inget fel med det, i och för sig, jag har själv jobbat i ett fantastiskt arbetslag och varit med att driva verksamheten åt projekt-hållet. Mycket för att jag är övertygad om att en helhetssyn ger mer än separata ämnesskärvor.

Unga föredrar reklamfinansierad kultur. Framför sådan man betalar direkt för alltså. Nu har det blivit partipolitik av denna hjärtefråga när ungdomen håller på att baxa Piratpartiet ända in i EU-parlamentet.

Ungdomarna skötte sig fint vid brasorna igår. Enligt SvD och AB berodde det på en massiv insats av polis och föräldrar och hade ingenting med skolans fostrande arbete att göra. Det har det som bekant bara när det ballar ur.

Copyright © DagensSkola.