Pornstarmössa på förskolefröken förargar småbarnsföräldrar

Publicerad 23 januari, 2010

Pornstarmössa på förskolefröken förargar småbarnsföräldrar. Mats Mügge fick sparken efter att föräldrar sett hans bild på Fejan, där han även visar upp sina tatueringar. Saken är anmäld till DO. Vad tycker du?

2 kommentarer till “Pornstarmössa på förskolefröken förargar småbarnsföräldrar”

  1. Christer

    Skandal. Jag hoppas att de fälls.

  2. Tinky

    Jag tycker att det är en direkt felaktig anledning till att inte förlänga vikariatet. vad han har på sig och vad han gör på fritiden har varken föräldrar eller personalchefen med att göra, bara det inte är olagligt. DÅ kan man diskutera lämpligheten.

    För vad kan annars vara till grund för att inte få vicka, när man trots allt visat sig vara både omtyckt och duktig? Att det finns en bild från en fyllekväll någonstans? En bild på en tatuering man har? “Fel” tröja på sig hemma i tv-soffan? att man någon gång plankat på tunnelbana eller spårvagn? Gör man detta under arbetstid, dvs är full, bär porriga tröjor etc., så är det klart olämpligt, men vad man gör på fritiden ska personalchef och föräldrar annars högaktligen strunta i så länge jobbet sköts.

    personligen tycker jag att det är läskigare med en såpass ryggradslös personalchef än att ha en förskolefröken med pornstarmössa. Får fruktansvärt dåligt förtroende för sådant.

Kommentera

*

Copyright © DagensSkola.