Lärare? Nu har du chansen! Ta den!

Publicerad 2 mars, 2011

Drömmer du om att få vara med från början, vara med om starten på en helt ny skola, i nya, (knappt färdigtorkade lokaler), med nya kolleger samt nya förväntannsfulla elever?

Vill du vara med och utvekla en peddagogik som är helt obeprövad och bara väntar på ditt odelade angagemang? Vill du jobba nästan dygnet runt för att få ungarsom inte riktigt vill gå i skolan men ändå få en laptop att spela WOW på och gymkort, godkända i kärnämnena - då är Framtidsgymnasiet med rätt att ta ut en rejäl vinst rätt arbetsplats för dig!

Vi söker dig som briner för unndervisning, total unnderkastelse och har ett passionerat förhållande till lärande och peddagogik så som vi ser det enligt det schema vi lägger för dig med rspekt. Har du modet, kraften och passionen till att vara med och bygga upp en helt ny skola? Vill du skriva på ett avtal om att du aldrig avslöjar hur litet lärande du jobbar med och hur mycket du ändå jobbar?

Då kan det vara just dig vi söker.

Vi söker världens bästa lärare i svenska, engelska, franska, samhällskunskap, historia, naturvetenskap,Kemi, fysik,  idrott och hälsa, ledarskap, handledarps och divverse anat på 14%. Skit på de t om du har utbildning. Bara du vill vara i klassrummet si sådär åtta timmar om dan . Planering och rättning sköter du diskret på egen tid – det är ändå inte viktit.

Vi förvntar oss att du lever upp till alla styokument och att du fixar Skoinspektionens ´kontolle t. då kan du få en 20-dels lön av vad vi får.

Hör gärna av dig till framtidens skola om du tycker att det låter atraktiv.

På vår hemsida: frammmtidenskola.se kan du läsa mer om våra ideal.

7 kommentarer till “Lärare? Nu har du chansen! Ta den!”

1. Helena von Schantz

Ljuvligt inlägg. Tack!

Tack Helena. Men jag kan inte ta åt mig äran. Den är nästan direkt klippt och klistrad från annonserna på platsbanken på ams. Tyvärr… :-)

3. frekar06

Bra inlägg. Skolinspektionen har idag förklarat att man ger Tolvåker skolan en respit. Varför då?! Så grovt missköta skolor ska inte tas med silkesvantar utan med hårdhandskar. Skolinspektionen har ett förbannat ansvar för att skolan sköter sig, det ansvaret har man klart visat att man inte är beredda att ta. Frekar06

4. Trofinios

Ah shit, det framlockade några riktiga asflabb. Men enligt svenskt näringslivs pitbull par excellence, Timbros vd Marcus Uvell, så är friskolereformen en framgångssaga utan dess like. Istället för att kritisera friskolorna bör allianspartierna försvara friskolorna. Ja enligt Uvell bör borgarna verka för att mer friskolor etableras eftersom det skulle rädda alla de stackars elever som får undermålig utbildning i vanskötta kommunala skolor. Men de problem som avslöjats med åtskilliga friskolor, är inte det allvarligt? Nej, nej det handlar bara om några fåtal ruttna äpplen, inget att oroa sig för enligt Uvell. I övrigt levereras förstklassig utbildning under högeffektiva förhållanden – ja det blir till och med en slant över till en liten vinst. Och till och med omvärlden har fått upp ögonen för den svenska innovationen med fritt skolval och vinstdrivande skolor. Man undrar nästan om inte nästa steg för Uvell är att yrka på att den är en mänsklig rättighet för riskkapitalister att tjäna pengar på skolan. Länkar Uvells artikel i DN för den som inte läst den:

5. Jennie Bergström

Menar du allvar? Är det dagens sanning?

Jennie. Absolut. I alla fall nästan så här brukar det se ut. Fast litet tog jag nog i ändå… Litet… :-)

7. David

Sök flera jobb på Skoljobb.se