Copy&paste: Magasin 360 is the shit!

Publicerad 8 december, 2009

 

Just nu jobbar jag bara 40% som lärare. Det är perfekt. Två dagar i veckan med eleverna, jag slipper mördartråktidsstjälarkonferenserna (hoppas vid Gud att min chef missar detta inlägg!!! :-)) och jag får frilansa som journalist, debattera i Skolfront, skriva om Skolfrågor för Skolverket och driva mitt företag vid sidan om + läromedelsskrivande här framåt vårkanten. Fantastisk mix!

 

Och nu passar jag på att göra reklam också. 🙂 Fast det är för en god sak. För den här tidningen är vansinnigt bra och jag rekommenderar den varm för alla de lärare som inte orkar/kan/hinner hålla sig uppdaterade och läsa all spännande forskning som kommer ut inom skolans område men ändå är intresserade.

 

Me like! Eller som Killfröken väljer att formulera det: "Magasin 360 is the shit!

 

Kunde inte sagt det bättre själv. Eller…? 🙂

 

 

Dela detta med andra:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Google Bookmarks

7 kommentarer till “Copy&paste: Magasin 360 is the shit!”

 1. Janne

  Gratulerar! Själv försöker jag få ihop en liknande mix av skolarbete, läromedelsskrivande och eventuellt något helt annat än skolvärlden. Samtidigt är det ju smärtsamt att det ska vara på det viset för att orka med bördan att vara lärare. Något är uppenbart helt fel.

  Håller fullständigt med att det som knäcker en är dessa “möten” som mer liknar sovjetiska partikongresser. Alla ska vara med och hålla med när Ledaren förkunnar partiets evangelium. Gud nåde den som uttrycker eller antyder om att uttrycka en avvikande åsikt eller idé. Korsfäst kättaren!

 2. Filippa

  Janne! Haha! “Sovjetiska partikongresser”! 🙂 Själv tycker jag det omständliga, omältandet är jobbigast faktiskt. Vi får nog tycka vad vi vill på min skola men problemet är att vi gör det också – läääääänge och oooofta! Ibland funderar jag litet på vad det är för fel på mejl? Skicka ut infon där bara så kan vi ha möten och stråla samman när vi märker att det behövs. Litet krasst men…

  Vad kul med läromedelsskrivandet! Nyfiken i en strut undrar ju såklart vad du skriver om? 🙂

 3. Janne

  Filippa! Det har gått så långt att jag undrar om det finns någon bokstavskombination för mötesallergi.

  Vad gäller läromedelsskrivandet så är det i ett larvstadium (?!) och får se vad blir av det. Tanken är att det ska bli något kombination av IT och SO-ämnena.

 4. Filippa

  Underbart: “Bokstavskombination för mötesalltergi”. Ska fundera på en bra sådan och skriva om den i nästa krönika – givetvis med hänvisning till dig som källa, Janne! 🙂

  Det låter mycket spännande med ditt läromedel, tycker jag. Jag håller tummarna, för det verkar vara ett hårt och ensamt jobb… Men kul också så klart. Lycka till!

Kommentera

*

Copyright © DagensSkola.