Fullt ös!!!

Publicerad 6 december, 2010

Oj, vilket hösttermin! Jag har haft fullt upp vill jag lova, vilket både är roligt och stressande och DS har tyvärr fått stryka på foten. Jag ber verkligen om ursäkt för detta och lovar att bättring snart, snart, och publicera spännande krönikor och själv också bidra med en och annan. Det händer ju så otroligt mycket nu med skolan – vad blir konsekvenserna för oss lärare? Spännande.

Förra veckan var jag i Göteborg och föreläste om mitt läromedel som kommer ut i april nästa år. Precis som under föreläsningarna i Helsingborg och Linköping var det helt fantastiskt att få möjlighet att möta alla dessa otroligt kreativa, duktiga och engagerade lärare. Vilken förmån det är att få resa runt så här! Många glada skratt och många tänkvärda synpunkter – TACK till er alla!!! 🙂

I morgon blir det Lund och sedan en paus i turnérandet då jag verkligen ska fokusera på mina tålmodiga elever som stoiskt uthärdar att vara försökskaniner för diverse suspekta övningar och uppgifter. (Om två veckor blir det julguidning i Gamla Stan som plåster på såren. Håll ut!)

I all hast till nästa gång/ Fröken Filippa

Kommentera

*

Copyright © DagensSkola.